2012. augusztus 19., vasárnap

Illatpárnák Tildas módra

Nagy kár, hogy nem illatos az internet! Mert ezeknek a bájos kis szivecskéknek és párnácskáknak csodás levendula illata van. Puha, vattaszerű töltőanyag van a belsejében, ami közé szárított levendula virágot szórtam. Ellenállhatatlan! Ennek is méltóképpen van nagy sikere!
Az anyagok kiválasztásánál itt is mindig arra törekszem, hogy megőrizzem a Tildas "filinget". Ilyen apróságok készítésével is nagyon szeretek foglalkozni, mert annyira bájos és kedves kis dolog.
Használható tűpárnaként is akár, vagy betöltve eredeti funkcióját, nevezetesen szekrény illatosítóként. De van egy nem olyan régi szokás is esküvők alkalmával, mikor is az ifjú pár a vendégeket meglepi egy köszönő ajándékkal. Ezek az illatos apróságok tökéletesen megfelelnek erre a célra.
Némelyiket apró horgolt virággal díszítettem, a többiek gyöngyös masnit kapnak. Kinek kinek ízlése szerint.

Ha te is szívesen meglepnéd a nagy napon a vendégeidet, vagy egyszerűen csak vásárolnál ilyen illatpárnákat, akkor írj nekem a manosagaim@gmail.com email címre és megbeszéljük a részleteket. Szívesen elkészítem bármilyen színben és mennyiségben a Tildas szíveket vagy a miniatűr párnákat!

Most pedig a teljesség igénye nélkül néhány fotó:

































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése