2012. augusztus 3., péntek

Csicsi nyuszi

Na, ez sem egy mostani felindulásom végterméke...

Csicsi nyuszi - Spongya Bob után szabadon. A gyerekek imádják a különleges, valójában semmihez sem hasonlítható figurákat. Szeretik magukkal cipelni amerre mennek, többek között az ágyba is.
Csicsi azt jelenti alvás - legalábbis gyereknyelven. Az enyémek is ezt a kifejezést használták amíg még abban a korban voltak. " Menjünk csicsikálni " - miután elhangzott a számból ez a mondat, aranyoskáim az éppen aktuális alvóbarát társaságában bebújtak az ágyba és várták az esti mesét. Ezeket a meséket könyvből, vagy éppen a fantáziám segítségével szolgáltattam a számukra.
Szóval Csicsi nyuszi. Annyira csúnyácska, hogy már szinte szép. Ebben rejlik a sikere. Mostanra már sok kisgyerek boldogan rikkantana fel, ha látja ezt a bejegyzést és felismeri Csicsit.
Elkészítéséhez kizárólag új anyagot használok fel. Puha, vattaszerű anyaggal van kitömve. Készültek illatos Csicsik is, amikor egy kevés szárított levendulát is tettem bele. A szeme csukva (tudod-aludni kell) a szája pedig mosolyog - hiszen fő a vidámság! :)
Nem kívánom az összes eddig elkészült Csicsi nyuszi fotóját feltenni ide, úgyhogy a teljesség igénye nélkül következzen néhány!





Itt még darabokban...


                               Tömésre várva...


Készül Csicsi szája..










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése